Gå direkt till innehåll
Bättre bredbandspaketering till Umeås företagare

Nyhet -

Bättre bredbandspaketering till Umeås företagare

En bra och utbyggd fiberinfrastruktur är en förutsättning för ett bra näringslivsklimat i regionen. ume.net arbetar därför aktivt och kontinuerligt med att förbättra såväl bredbandsnätet ume.net som våra tjänster. Med start 25 januari lanserade vi nya avtalsformer för företagskunder – Startklar och Flexibel.

De tidigare avtalsformerna Budget och Premium ersätts av Startklar och Flexibel. Där Startklar är en färdigpaketerad lösning för företagare med mindre komplex IT-miljö och Flexibel innebär en möjlighet att behovsanpassa avtalsinnehållet och få bredbandet skräddarsytt efter verksamhetens behov.

 – Vi har varit lyhörda för kundernas önskemål och genomför nu ett antal förändringar som har efterfrågats. Bland annat tar vi bort de fasta avtalstiderna även mot företagskunder och inför istället 30 dagars uppsägningstid och lägger till 250 Mbit/s som ett alternativ i avtalsformen Flexibel. Allt för att erbjuda det våra befintliga och presumtiva kunder efterfrågar, säger Mats Berggren vd ume.net. 

Läs mer om avtalsformerna Startklar och Flexibel här: http://www.umeaenergi.se/bredband/bredband-till-ditt-foretag


 

Kategorier

Kontakter

Presskontakt

Presskontakt 090-16 00 20