Gå direkt till innehåll
Årets Kraftskiva bjuder på Lisa Ajax, Robin Stjernberg och Slow Fox

Pressmeddelande -

Årets Kraftskiva bjuder på Lisa Ajax, Robin Stjernberg och Slow Fox

På söndag 16 augusti är det för sextonde året i rad dags för sommarens stora musikfest för hela familjen på Umeå Energicentrum. På årets Kraftskiva spelar Lisa Ajax, Robin Stjernberg, Umeåartisten Slow Fox och One Hell of a Band.

På årets musikfest för hela familjen bjuder vi på artister som Robin Stjenberg, Lisa Ajax och Umeås egen Slow Fox samt två dansföreställningar av och med Balettakademin, Plupp för de yngsta och ett fartfylld fristående dansnummer. Ponnyridning och ansiktsmålning för barnen och som vanligt; guidade turer i kraftverksmuseet, experimentverkstad, bildutställning och sist men inte minst den nybyggda äventyrslekparken. Alla aktiviteter och uppträdanden är kostnadsfria.

Cykla till Umeå Energicentrum längs norra älvstranden, förbi Backens kyrka och sedan över Notvarpsbron. Med bil via Röbäck och Umeåker till Klabböle, skyltad infart.

Program Kraftskivan 16 augusti:
13.00 Välkomna!
13.10 Balettakademin, barndansföreställning
13.40 Slow Fox
14.10 Framtidsdjuret Boonken dansar
14.25 Intervju med Agneta Filén, Umeå Energi
14.30 Balettakademin, dansföreställning
14.40 One Hell of a Band
15.00 Robin Sternberg
15.30 Lisa Ajax

Mer om Kraftskivan kan du läsa här: http://www.umeaenergi.se/om-oss/umea-energicentrum/se-och-gora/kraftskivan

Ämnen

Kategorier

Regioner


Umeå Energi är en väl sammanhållen energi- och kommunikationskoncern med verksamhet i fyra affärsområden: Energilösningar, Elnät, El och ume.net. Vår vision är en enklare vardag för våra kunder och en hållbar framtid för alla. Vi erbjuder 100 % förnybar el samt fjärrvärme och fjärrkyla. Vårt stadsnät ume.net är ett av västvärldens snabbaste och har gjort Umeå till en av världens mest uppkopplade städer. Vi är en ambitiös organisation med högt ställda visioner och mål. Vi omsätter 1,6 miljarder kronor, har drygt 350 medarbetare och är både miljö- och arbetsmiljöcertifierade.

umeaenergi.se

Kontakter

Olov Hjärtström Baudin

Olov Hjärtström Baudin

Presskontakt Presskontakt Media, PR och Public Affairs 076-353 54 40 Umeå Energis webbplats

Relaterat innehåll