Gå direkt till innehåll
Energifylld invigning av Umeå Energi Arena lördag 19 september

Pressmeddelande -

Energifylld invigning av Umeå Energi Arena lördag 19 september

Nu på lördag 19 september firar vi invigningen av Umeå Energi Arena på Gammlia med en fartfylld fest för hela familjen. Det blir en energifylld dag för alla åldrar där man bl a kan prova-på-spela med hemmaklubbarnas elitspelare och skaka loss med Bamse, Lille Skutt och Boonken. På stora scenen spelar Lisa Miskovsky, Linda Pira, Elin Bergman och Squeezebox. Arenaområdet är öppet med fri entré till alla aktiviteter.

– Satsningen på arenaområdet är viktig för oss och för Umeå, därför öppnar vi området med en riktig familjefest. Samtidigt har vi påbörjat det långsiktiga arbetet med att utveckla området. Målet är att på sikt skapa en hållbar och energifylld mötesplats för alla boende och besökande i regionen, säger Göran Ernstson, vd Umeå Energi.
 
Under invigningen är arenaområdet öppet med fri entré till alla aktiviteter och försäljning av hamburgare, korv och fika finns i anslutning till arenorna. Testa VR-glasögonen Oculus Rift, gå guidade turer och lyssna på hallarnas historia, vinn säsongskort och signerade matchtröjor. Ansiktsmålning, energigympa med Bamse och Lille Skutt för alla barn. Inne i hallarna pågår lekfulla turneringar för hemmaklubbarnas barn och ungdomar.
 
I början av september tog Umeå Energi över namnrättigheterna för arenaområdet på Gammlia. I samband med det döptes arenaområdet om till Umeå Energi Arena med tilläggen Sol (fotboll), Vind (innebandy) och Vatten (basket) som benämning för klubbarna UIK, UFC, IBK Dalen, Team Thoréngruppen, Umeå City, Udominate och Umeå BSKT:s hemmaarenor på området.

Ämnen

Kategorier

Regioner


Umeå Energi är en väl sammanhållen energi- och kommunikationskoncern med verksamhet i fyra affärsområden: Energilösningar, Elnät, El och ume.net. Vår vision är en enklare vardag för våra kunder och en hållbar framtid för alla. Vi erbjuder 100 % förnybar el samt fjärrvärme och fjärrkyla. Vårt stadsnät ume.net är ett av västvärldens snabbaste och har gjort Umeå till en av världens mest uppkopplade städer. Vi är en ambitiös organisation med högt ställda visioner och mål. Vi omsätter 1,6 miljarder kronor, har drygt 350 medarbetare och är både miljö- och arbetsmiljöcertifierade.

umeaenergi.se

Kontakter

Presskontakt

Presskontakt 090-16 00 20