Gå direkt till innehåll
Nu ska Umeåenergin fångas på film

Pressmeddelande -

Nu ska Umeåenergin fångas på film

På lördag, 26 mars, har alla Umeåbor möjligheten att bli en av dem som får vara med i en reklamfilm. Det enda kravet är energi – Umeåenergi.
– Umeåenergin är den framåtanda som präglar Umeå och som får oss som bor här att höra ihop. Nu söker vi sköna invånare som sprider den känslan, förklarar Agneta Filén, marknadschef på Umeå Energi.

Sökandet efter de lokala reklamfilmsstjärnorna startar på Rådhustorget på lördag och pågår mellan klockan 11 och 16. På plats finns den välmeriterade reklamfilmsregissören David Kvart, liksom personal från Umeå Energi. Alla är välkomna och tröskeln är låg.

– Vi letar efter helt vanliga människor som brinner för något speciellt. Det kan vara allt från att jonglera till att åka skejtboard, samla på frimärken eller att snacka med papegojor. Det kan också vara att vissla, kramas, dansa eller måla. Det finns inga gränser eller regler och man måste inte vara särskilt bra på det man gör, vi är öppna för det mesta, förklarar Agneta Filén och fortsätter:

– Vi är stolta över Umeås öppna anda och med den här kampanjen vill vi göra den ännu mer påtaglig. Det kryllar av fantastiska människor, och dessa vill vi lyfta fram. Från vårt håll sprider vi Umeåenergin genom vårt sätt att vara, samt genom det som vi byggt och som även det får stan att sitta ihop: fjärrvärmenätet, bredbandsnätet och elnätet.

Alla som deltar på lördag filmas och dessa filmer kommer så småningom att läggas ut på webben. För dem som inte har möjlighet att vara med på Rådhustorget går det ändå att delta i uttagningen. På www.umeaenergi.se/audition går det utmärkt att ladda upp sin egeninspelade film.

Läs mer om regissören David Kvart: www.kvart.com

 

För mer information, kontakta:
Agneta Filén, marknadschef Umeå Energi 070-299 90 89
Gun Blomquist Bergman, kommunikationschef Umeå Energi 070-642 46 33

Ämnen

Kategorier

Regioner


Umeå Energi är ett modernt energi- och kommunikationsföretag som på ett personligt och omtänksamt sätt vill möta kundens behov av säkra och klimatanpassade produkter och tjänster. Våra cirka 58 000 kunder finns över hela landet. Umeå Energi erbjuder prisvärd, el, fjärrvärme, fjärrkyla, bredband och kabel-tv. Vi har ett av Europas snabbaste bredbandsnät och producerar el med vindkraft och i två kraftvärmeverk. Umeå Energi har 300 medarbetare och omsätter 1,6 miljarder kronor. Verksamheten finns i fem affärsområden: Värme, Elnät, Elhandel, UmeNet och Sol, Vind & Vatten. Umeå Energi är både miljö- och arbetsmiljöcertifierat (ISO 14001, OHSAS 18001). www.umeaenergi.se

Kontakter

Olov Hjärtström Baudin

Olov Hjärtström Baudin

Presskontakt Presskontakt Media, PR och Public Affairs 076-353 54 40 Umeå Energis webbplats