Gå direkt till innehåll
Mårten Henriksson, affärsområdeschef Energilösningar
Mårten Henriksson, affärsområdeschef Energilösningar

Pressmeddelande -

Ny affärsområdeschef för Energilösningar

Mårten Henriksson är ny affärsområdeschef för Energilösningar på Umeå Energi. Han kommer närmast från en tjänst som produktions- och logistikchef på Norrmejerier, där han jobbade mellan 2011 och 2016. Innan dess arbetade han på Volvo Lastvagnar i Umeå varifrån han har erfarenhet från ett tiotal olika chefspositioner.

– Mårtens gedigna erfarenhet när det gäller produktion och industriella processer kommer att vara värdefulla både för oss och våra kunder, säger Göran Ernstson, vd på Umeå Energi.

– Jag upplever Umeå Energi som ett modernt och innovativt företag som hela tiden vill utvecklas och vara det självklara valet för kunderna.Tillsammans med alla medarbetare vill jag arbeta hårt för att förbättra vår verksamhet ytterligare och därigenom skapa större mervärden för våra kunder, säger Mårten Henriksson.

– Inledningsvis vill jag lära känna organisationen, kulturen och framför allt alla medarbetare. Det finns inget starkare än att möta nya människor och att utvecklas genom dem, fortsätter han.

Ämnen

Kategorier

Regioner


Umeå Energi är ett väl sammanhållet energi- och kommunikationsföretag. Vår vision är en enklare vardag för våra kunder och en hållbar framtid för regionen. Vi erbjuder 100 % förnybar el, ett framtidssäkrat nät för el och bredband samt driftsäker, bekväm fjärrvärme och fjärrkyla. Vi omsätter ca 1,4 miljarder kronor, har drygt 390 medarbetare och är både miljö- och arbetsmiljöcertifierade. umeaenergi.se

Kontakter

Mårten Henriksson

Mårten Henriksson

Affärsutvecklare Grön infrastrukturell omställning 070-682 23 17