Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

Storpublik väntas till musikfest med stjärnglans

På onsdag, 26 augusti, uppträder Star Pilots, Sara Löfgren, Kim Fransson, Emma Salmon samt Crazy Bacon på Umeå Energicentrum i Klabböle.
- Det är fritt inträde för våra elkunder och vi räknar med storpublik, berättar Anette Mångsén, projektledare och marknadsförare, Umeå Energi.


De senaste åren har artister som E.M.D. och Pistvakt uppträtt och lockat mellan 1 500 och 2 500 åskådare till Umeå Energicentrum i Klabböle. Lika många väntas på onsdag, så det gäller att vara ute i god tid för att lyssna på bland annat Star Pilots - aktuella med schlagerhitten "Higher".

- Vi har ett brett musikprogram som tilltalar många och vi vet att intresset är stort. Därför vill vi uppmana alla att komma i god tid för att slippa köer. Ta gärna cykel eller båt för att undvika att bli stående med bilen, säger Anette Mångsén.

Umeå Energis elkunder kommer in genom att visa upp den speciella nyckelringen från Umeå Energi eller en kopia på den senaste Umeå Energi-fakturan. Den familjevänliga musikfesten i det gröna startar klockan 18.00 och beräknas sluta strax innan klockan 21.00.

Förutom Star Pilots uppträder också Sara Löfgren (artisten bakom låtarna "Starkare" och "Som stormen"), Kim Fransson (aktuell med singeln "Here comes the night"), Emma Salmon (singer/songwriter som spelar in sitt debutalbum för fullt) samt Crazy Bacon (ung och svängig rock'n'roll från Nordmaling). Det finns fika till försäljning och under kvällen blir det också prisutdelning i tävlingen Energidansa (umeaenergi.se/energidansa).

För mer information, kontakta:
Anette Mångsén, marknadsförare, Umeå Energi 070-545 43 81
Gun Blomquist Bergman, informationschef Umeå Energi 070-642 46 33

Ämnen

Regioner


Umeå Energi är ett energibolag och en samhällsaktör som i nära samarbete med omvärlden utvecklar och levererar hållbara energi- och kommunikationslösningar. Vår vision är en enklare vardag för våra kunder och en hållbar framtid för regionen. Vi omsätter ca 1,4 miljarder kronor, har drygt 400 medarbetare och är både miljö- och arbetsmiljöcertifierade.

Presskontakt

Helena Ahlgren

Helena Ahlgren

Presskontakt Pressansvarig, Kommunikationsstrateg 073-072 10 44

Relaterat material