Gå direkt till innehåll
Telia ny bredbands- och tv-operatör i ume.net

Pressmeddelande -

Telia ny bredbands- och tv-operatör i ume.net

Telia och Umeå Energis bredbandsbolag ume.net har tecknat ett avtal om leverans av internet och tv-tjänster. Avtalet innebär att över 15 000 hushåll anslutna till ume.net från och med oktober även kan beställa Telias tjänster.

Med start i oktober kan alla hushåll anslutna till ume.net beställa Telias internet och tv-tjänster. Utbudet omfattar flera bredbandstjänster, mer än 100 kanaler och tusentals inspelade program. I tv-tjänsten ingår även tillgång till Telias Filmbutik med över 10 000 titlar samt möjlighet att se på tv och film via dator och mobiltelefon.

– Vi tror att kombinationen av en flexibel tv-tjänst och ett snabbt pålitligt bredband är något som kommer att tilltala många, säger Stefan Borgqvist, ansvarig för Telias tv-tjänst.

– Genom avtalet med Telia får våra kunder tillgång till ett ännu större utbud av tjänster att välja mellan. Vi vill erbjuda våra kunder både valfrihet och enkelhet och utvecklar ständigt vårt erbjudande, säger Mats Berggren, vd på ume.net.

Kategorier


Umeå Energi är en väl sammanhållen energi- och kommunikationskoncern med verksamhet i fyra affärsområden: Energilösningar, Elnät, El och ume.net. Vår vision är en enklare vardag för våra kunder och en hållbar framtid för alla. Vi erbjuder 100 % förnybar el samt fjärrvärme och fjärrkyla. Vårt stadsnät ume.net är ett av västvärldens snabbaste och har gjort Umeå till en av världens mest uppkopplade städer. Vi är en ambitiös organisation med högt ställda visioner och mål. Vi omsätter 1,5 miljarder kronor, har drygt 350 medarbetare och är både miljö- och arbetsmiljöcertifierade.

umeaenergi.se

Kontakter

Olov Hjärtström Baudin

Olov Hjärtström Baudin

Presskontakt Presskontakt Media, PR och Public Affairs 076-353 54 40 Umeå Energis webbplats

Relaterat innehåll