Gå direkt till innehåll
Ume.nets film ”Living with lag” nominerad – igen

Pressmeddelande -

Ume.nets film ”Living with lag” nominerad – igen

Ume.net har nominerats i kategorin Årets marknadskampanj på Telekomgalan 2015 för den virala succén ”Living with lag”.

– Vi hinner knappt hänga in finkläderna i garderoben efter en gala tills det är dags för nästa prisutdelning. Det är helt fantastiskt – overkligt! säger Mats Berggren, vd på ume.net.

Filmen ”Living with lag” tog världen med storm när den släpptes. Den sågs över en miljon gånger på ett dygn på YouTube och efter fem dygn var ”Living with lag” uppe i 5 miljoner visningar. I dagsläget har filmen visats närmare 5,7 miljoner gånger över hela världen.

Kampanjen har redan belönats med en mängd prestigefyllda priser, som i PR-tävlingen Spinn, reklamtävlingen Clio, europeiska Lovie Award och Sveriges Annonsörers reklamtävling 100-wattaren. Och nu får ume.net en ny chans med nomineringen till Årets marknadskampanj på Telekomgalan 2015.

– Tidigare har kampanjen prisats i reklam- och PR-tävlingar. Nu kan man säga att det är vår egen bransch som har nominerat oss. Och för oss som jobbar med bredband i första hand känns det lite extra härligt i hjärtat, säger Mats Berggren.

Telekomgalan arrangeras den 4 februari och har sammanlagt 35 nomineringar – fem nominerade per kategori och sju priser. Prisstatyetten är en stiliserad glob bestående av ettor och nollor som har skulpterats i stengods. Skulpturen vilar på en sockel av svensk diabas och är gjord och formgiven av keramikformgivaren Catherine Djurklou, chefsdesigner och vd för Höganäsgruppen.

– Nu håller vi tummarna. Vi hoppas verkligen att vi får ta hem prisstatyetten till Umeå, säger Mats Berggren.

Ume.net har tidigare tilldelats priset som Årets operatör på Telekomgalan 2013.

För mer information, kontakta:

Mats Berggren, vd ume.net 070-518 71 28

Johanna Mattsson, pressansvarig Umeå Energi 070-633 17 07

Ämnen

Regioner


Umeå Energi är en väl sammanhållen energi- och kommunikationskoncern med verksamhet i fyra affärsområden: Energilösningar, Elnät, El och ume.net. Vår vision är en enklare vardag för våra kunder och en hållbar framtid för alla. Vi erbjuder 100 % förnybar el samt fjärrvärme och fjärrkyla. Vårt stadsnät ume.net är ett av västvärldens snabbaste och har gjort Umeå till en av världens mest uppkopplade städer. Vi är en ambitiös organisation med högt ställda visioner och mål. Vi omsätter 1,6 miljarder kronor, har drygt 350 medarbetare och är både miljö- och arbetsmiljöcertifierade.

umeaenergi.se

Kontakter

Olov Hjärtström Baudin

Olov Hjärtström Baudin

Presskontakt Presskontakt Media, PR och Public Affairs 076-353 54 40 Umeå Energis webbplats

Relaterat innehåll