Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

Umeå Energi bjuder på popfestival för hela familjen

Onsdag 25 augusti är det dags för Kraftskivan, Umeå Energis årliga popfestival för bolagets elkunder på Umeå Energicentrum i Klabböle. Besökarna bjuds, med start 18.00, på LaGaylia Frazer, Anna Hamilton, Brita Kristina, Jan Burman och Calle Kristiansson.

– Ett mixat program med svängig soul, rock, pop och folkmusik som passar hela familjen, säger Anette Mångsén, projektledare för Kraftskivan på Umeå Energi.

Kraftskivan har anordnats sedan 1999 och är i dag ett av Umeås mest välbesökta evenemang med flera tusen besökare. Under åren har artister som E.M.D, Nordman, Brolle Jr, Charlotte Perrelli, Nanne Grönvall och Pistvakt uppträtt.

– Vi är mycket nöjda även med årets utbud, det är en bra blandning av artister som är stora nationellt och duktiga artister som har Umeå som bas, säger Anette Mångsén.

Vid årets upplaga uppträder följande artister:

LaGaylia Frazer. Soulsångerska som bland annat varit med i Melodifestivalen (två gånger), Rhapsody in Rock och spelat på Stockholm Jazzfestival.

Calle Kristiansson. Tog Sverige med storm med sin rockiga röst i Idol 2009.

Anna Hamilton. Bjuder på energisk och sprittande radiopop.

Brita Kristina. Spelar personlig, själfylld pop som för tankarna till Marit Bergman.

Jan Burman. Fiolvirtuos som levererar västerbottnisk folkmusik.

Förutom artisterna går det även att tävla och vinna biljetter till IKSU Spa och IKSU Sport samt spela med Umeå IK och vinna matchbiljetter. UmeNet bjuder på glass och Umeå Energi svarar på frågor om fjärrvärme, bredband och miljövänliga elavtal.

Kaféet serverar hembakat med familjevänliga priser. Cykla gärna eller kom med båt.

…………………………………………………………………………………………….................

För mer information, kontakta:

Anette Mångsén, Umeå Energi, 070-545 43 81

Gun Blomquist Bergman, kommunikationschef Umeå Energi, 070-642 46 33

Ämnen

Regioner


Umeå Energi är ett modernt energi- och kommunikationsföretag som på ett personligt och omtänksamt sätt vill möta kundens behov av säkra och klimatanpassade produkter och tjänster. Vi är verksamma inom fem affärsområden: Värme, Elnät, Elhandel, UmeNet och Sol, Vind & Vatten. Vi erbjuder fjärrvärme och fjärrkyla för ett gott inomhusklimat, samt el, bredband och kabel-tv. Vi producerar el med vindkraft och i två kraftvärmeverk och säljer energi till cirka 58 000 privat- och företagskunder i hela landet. Vi hjälper också våra kunder med energianalyser och energispartips. Koncernen har 284 medarbetare och omsätter 1,6 miljarder kronor. Umeå Energi är både miljö- och arbetsmiljöcertifierat (ISO 14001, AFS 2001:1).

www.umeaenergi.se

Presskontakt

Helena Ahlgren

Helena Ahlgren

Presskontakt Pressansvarig, Kommunikationsstrateg 073-072 10 44