Gå direkt till innehåll
Umeå Energi efterlyser årets mest hållbara förening

Pressmeddelande -

Umeå Energi efterlyser årets mest hållbara förening

I samarbete med Umeå Idrottsgala delar Umeå Energi ut priset Årets mest hållbara förening på galan 11 februari. Priset på 20 000 kr riktar sig till alla föreningar oavsett verksamhetens inriktning. Nomineringar kan lämnas in fram till 17 januari på Umeå Idrottsgalas hemsida.

– Föreningslivet är en viktig del av regionens utveckling och en viktig del i många umeåbors vardag. Hållbarhet är en central fråga för oss och vi vill inspirera föreningarna i regionen att arbeta aktivt med att göra sin verksamhet allt mer hållbar utifrån miljöhänsyn, sociala frågor och en sund ekonomi, säger Anette Mångsén, sponsoransvarig på Umeå Energi.

Priset är inte bundet till föreningsinriktning och nominerade föreningar bedöms utifrån hur de under året har arbetat med hållbarhetsfrågor inom sin verksamhet.

– Vi vet att många föreningar i Umeå är duktiga på hållbarhet och hoppas så klart att de tar chansen att bli Årets mest hållbara förening, fortsätter hon.

Priset kommer att delas ut på Umeå Idrottsgala den 11 februari 2016 i Umeå Energi Arena.

Nominering Årets mest hållbara förening

Nomineringar till Årets mest hållbara förening lämnas in via Umeå Idrottsgalas hemsida http://umeaidrottsgala.se/ Sista anmälningsdag är 17 januari 2016.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Regioner


Umeå Energi är en väl sammanhållen energi- och kommunikationskoncern med verksamhet i fyra affärsområden: Energilösningar, Elnät, El och ume.net. Vår vision är en enklare vardag för våra kunder och en hållbar framtid för alla. Vi erbjuder 100 % förnybar el samt fjärrvärme och fjärrkyla. Vårt stadsnät ume.net är ett av västvärldens snabbaste och har gjort Umeå till en av världens mest uppkopplade städer. Vi är en ambitiös organisation med högt ställda visioner och mål. Vi omsätter 1,5 miljarder kronor, har drygt 350 medarbetare och är både miljö- och arbetsmiljöcertifierade.

umeaenergi.se

Kontakter

Olov Hjärtström Baudin

Olov Hjärtström Baudin

Presskontakt Presskontakt Media, PR och Public Affairs 076-353 54 40 Umeå Energis webbplats

Relaterat innehåll