Gå direkt till innehåll
Umeå Energi möter sina kunder på Rådhustorget

Pressmeddelande -

Umeå Energi möter sina kunder på Rådhustorget

På fredag och lördag flyttar Umeå Energi ut Kundservice, från huvudkontoret vid Smörasken till Rådhustorget mitt i Umeå. Även vd Göran Ernstson pälsar på sig för att möta Umeåborna utomhus.
- Vi vill visa att vi alltid finns nära våra kunder och vi är genuint intresserade av att höra vilka frågor de har, förklarar Elisabeth Löfgren, chef på Kundservice, Umeå Energi.

Umeå Energis Kundservice tar varje månad emot 5 000 telefonsamtal, 700 e-postmeddelanden och en hel del besök.
- Nu får kunderna en utmärkt chans att lära känna oss ännu bättre, då vi under två dagar finns på Rådhustorget i Umeå, säger Elisabeth Löfgren och fortsätter:

- Vi är ett stort bolag, men inte för stort. Vi kan fortfarande ha en personlig service och den ska vi fortsätta att utveckla. De vanligaste frågorna brukar handla om elavtal, förbrukning och räkningar. Vi får se vilka funderingar som dyker upp på stan, vi välkomnar också ovanliga frågor och synpunkter, berättar Elisabeth Löfgren.

De nya fjärravlästa elmätarna har varit omskrivna i media det senaste året och därför tar Umeå Energi med en elmätare till torget för att visa hur den fungerar. Förutom medarbetarna på Kundservice kommer även vd Göran Ernstson att finnas på plats på Rådhustorget, liksom affärsområdeschefer och andra nyckelpersoner inom Umeå Energi.

För mer information, kontakta:
Elisabeth Löfgren, chef Kundservice, Umeå Energi 070-570 80 41
Gun Blomquist Bergman, informationschef Umeå Energi 070-642 46 33

Ämnen

Regioner


Umeå Energi är ett energibolag och en samhällsaktör som i nära samarbete med omvärlden utvecklar och levererar hållbara energi- och kommunikationslösningar. Vår vision är en enklare vardag för våra kunder och en hållbar framtid för regionen. Vi omsätter ca 1,4 miljarder kronor, har drygt 400 medarbetare och är både miljö- och arbetsmiljöcertifierade.

Presskontakt

Helena Ahlgren

Helena Ahlgren

Presskontakt Pressansvarig, Kommunikationsstrateg 073-072 10 44

Relaterat material