Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

Umeå Energi tecknar avtal med Handelsanställdas förbund

Umeå Energi har tecknat ett ramavtal med Handelsanställdas förbund.
– Vi är jätteglada över avtalet, och det känns bra att kunna erbjuda Handels medlemmar en möjlighet att minska sina omkostnader, säger Anders Hjalmarsson, vd Umeå Energi Elhandel.


Avtalet börjar gälla den 1 oktober 2009 och sträcker sig fram till årsskiftet 2010-2011. Genom avtalet får samtliga 150 000 medlemmar i Handels chansen att teckna förmånliga elavtal med Umeå Energi.

– Inför att vi på Handels lanserar vårt medlemskort Handelskortet nu i slutet av september tycker vi att billig el är en bra förmån att erbjuda våra medlemmar. Vi valde mellan flera olika energibolag, men Umeå Energi erbjöd den bästa totallösningen, säger Roger Hemming, som arbetar med medlemsförmåner på Handels. Deras erbjudande innefattar ett förmånligt elpris, intressanta miljöprodukter och personlig service. Dessutom har bolaget erfarenhet av att skapa liknande, stora medlemslösningar tidigare.

- Avtalet ger oss en stor möjlighet att öka våra försäljningsvolymer i hela Sverige och också öka vår synlighet ute på marknaden, säger Anders Hjalmarsson. Vi har en uttalad strategi att nå nya marknader, både i vårt närområde och i övriga riket, och den här affären är helt i linje med den offensiva inriktningen.

Umeå Energi har tidigare tecknat stora medlemsavtal med bland andra PRO och Riksidrottsförbundet.

För mer information, kontakta:
Anders Hjalmarsson, vd Umeå Energi Elhandel, 070-556 39 05
Gun Blomquist Bergman, informationschef Umeå Energi 070-642 46 33
Roger Hemming, Handelsanställdas förbund, 070-644 31 25

Ämnen

Regioner

Kontakter

Olov Hjärtström Baudin

Olov Hjärtström Baudin

Presskontakt Presskontakt Media, PR och Public Affairs 076-353 54 40 Umeå Energis webbplats