Följ Umeå Energi

​Umeå Energi väljer Helhet Reklam som grafisk produktionsbyrå

Pressmeddelande   •   Maj 03, 2018 08:00 CEST

Umeå Energis marknadschef Agneta Filén.

Umeå Energi har efter upphandling av grafisk produktionsbyrå valt att samarbeta med Umeåbaserade Helhet Reklam.

Uppdraget som inleddes i början av mars omfattar byråtjänster för grafisk produktion och avtalet löper till 31 januari 2020 med möjlighet till förlängning.

– Vi producerar mycket material själva på vår marknadsavdelning men behöver också snabb och kostnadseffektiv service när behov finns. Här blir Helhet Reklam ett bra komplement till våra egna resurser, säger Agneta Filén, marknadschef på Umeå Energi.

– Vi ser framemot ett givande samarbete med Umeå Energi under de kommande åren. Med vår kreativitet och lösningsorientering kommer vi kunna leverera unika slutresultat, säger Christer Jonsson, vd på Helhet Reklam.

Umeå Energi är ett väl sammanhållet energi- och kommunikationsföretag. Vår vision är en enklare vardag för våra kunder och en hållbar framtid för regionen. Vi erbjuder 100 % förnybar el, ett framtidssäkrat nät för el och bredband samt driftsäker, bekväm fjärrvärme och fjärrkyla. Vi omsätter ca 1,4 miljarder kronor, har drygt 390 medarbetare och är både miljö- och arbetsmiljöcertifierade. umeaenergi.se