Gå direkt till innehåll
Umeå Energis film Living with lag i dubbelchans för nytt prestigepris

Pressmeddelande -

Umeå Energis film Living with lag i dubbelchans för nytt prestigepris

Umeå Energis film Living with lag med Umeåstudenter i huvudrollen, som blev en viral succé på YouTube och bland mycket annat tog silver vid välrenommerade reklamtävlingen Clio, är dubbelt nominerad till nytt fint pris. Nu är det European Excellence Award som betraktas som ett prestigepris eftersom det bygger på ett omfattande juryarbete och det är kvaliteten som bedöms. Living with lag är på kortlistan (som en av fem) i kategorierna Telecommunications och Relaunch.


– Det här är ett av Europas finaste priser och över 1 600 bidrag har skickats in, säger Agneta Filén, marknadschef på Umeå Energi. Vår film tävlar mot stora varumärken som Adidas, Toyota och Vodafone och att då hamna på kortlistan i hela två kategorier är riktigt häftigt. Nu håller vi tummarna att filmen vinner i någon av kategorierna den 4 december!

European Excellence Award är en tävling för europeiska företag och bygger på att bidraget ska kunna uppvisa utmärkta och hållbara resultat. Det unika med detta pris är att det är ett stort team som spenderar uppåt 500 timmar med juryarbete för att vaska fram kortlistan och sedan vinnaren, vilket gör priset till ett av de mest prestigefyllda i Europa. Vinnarna utses vid en gala i Paris den 4 december.

Mer information finns på: http://www.excellence-awards.eu/shortlist/

Engelsk Wikipedia-artikel om priset: http://en.wikipedia.org/wiki/EFQM_Excellence_Award


För mer information, kontakta:
Agneta Filén, marknadschef Umeå Energi 070-299 90 89
Johanna Mattsson, pressansvarig Umeå Energi 070-633 17 07


Ämnen

Kategorier

Regioner


Umeå Energi är en väl sammanhållen energi- och kommunikationskoncern. Vår vision är en enklare vardag för våra kunder och en hållbar framtid för alla. Vi erbjuder 100 % förnybar el samt fjärrvärme och fjärrkyla. Vårt stadsnät ume.net är ett av västvärldens snabbaste och har gjort Umeå till en av världens mest uppkopplade städer. Vi är en ambitiös organisation med högt ställda visioner och mål. Vi omsätter 1,6 miljarder kronor, har drygt 350 medarbetare och är både miljö- och arbetsmiljöcertifierade.

umeaenergi.se

Kontakter

Helena Ahlgren

Helena Ahlgren

Presskontakt Pressansvarig, Kommunikationsstrateg 073-072 10 44

Relaterat innehåll