Gå direkt till innehåll
Umeå Energis marknadschef nominerad som Årets Marknadschef

Pressmeddelande -

Umeå Energis marknadschef nominerad som Årets Marknadschef

Umeå Energis marknadschef Agneta Filén är nominerad till titeln Årets Marknadschef av Sveriges Marknadsförbund och Marknadsföreningen i Stockholm.  Det är nionde året i rad som priset delas ut och förra året vann Clas Dahlen på Mr Green.

– Det är lite omtumlande och förstås en stor ära att vara nominerad, säger Agneta Filén, marknadschef på Umeå Energi.

Det är naturligtvis roligt att uppmärksammas för sin yrkeskunskap, säger Agneta
Filén. Men samtidigt är mitt jobb verkligen ingen solotripp. Jag är helt beroende av mina superduktiga kollegor och de byråer vi samarbetar med, det är ju de som gör mycket av jobbet! I mina ögon är vi alla nominerade tillsammans.

Umeå Energi har de senaste åren haft flera mycket uppmärksammade marknadsföringsaktiviteter med "Ljusterapin" i busskurerna, de humoristiska reklamfilmerna med "Dolf och Järven" och inte minst den globala YouTube-succén med filmen "Living with lag", där några studenter fick prova att leva med fördröjning.

Tävlingen avgörs av en namnkunnig jury som består av både branschfolk och förra årets vinnare. Vinnaren utses 23 oktober på Oscarsteatern i Stockholm på den stora branschträffen Tendensdagen, då även alla nominerade intervjuas på scenen.

Mer information finns på www.mis.se och www.tendensdagen.se

Ämnen

Kategorier

Regioner


Umeå Energi är en väl sammanhållen energi- och kommunikationskoncern. Vår vision är en enklare vardag för våra kunder och en hållbar framtid för alla. Vi erbjuder 100 % förnybar el samt fjärrvärme och fjärrkyla. Vårt stadsnät ume.net är ett av västvärldens snabbaste och har gjort Umeå till en av världens mest uppkopplade städer. Vi är en ambitiös organisation med högt ställda visioner och mål. Vi omsätter 1,6 miljarder kronor, har drygt 350 medarbetare och är både miljö- och arbetsmiljöcertifierade.


umeaenergi.se

Kontakter

Helena Ahlgren

Helena Ahlgren

Presskontakt Pressansvarig, Kommunikationsstrateg 073-072 10 44

Relaterat innehåll