Följ Umeå Energi

UmeNet förbättrar sitt tv-utbud

Pressmeddelande   •   Dec 03, 2008 11:51 CET

UmeNets kabel-tv-kunder har sedan 1 december och utan extra kostnad tillgång till fem extra kanaler. Kunderna har dessutom möjlighet att beställa digital-tv och en mängd extrakanaler från Canal Digital, som är UmeNets nya tv-leverantör.

 

Avtalet med Canal Digital, som trädde i kraft 1 december, breddar UmeNets kabel-tv-utbud väsentligt. Grundutbudet utökas med fem extra kanaler, vilket innebär att det nu ingår totalt 18 analoga kanaler kabel-tv-lösningen. Dessa inkluderar bland annat SVT:s kanaler, TV 3, TV4, Kanal 5, TV 6, Discovery Channel, TV4 Sport, Cartoon, TV 8 och Kanal 9.- Vi är glada över att kunna ge kunderna mer för pengarna, utan att vi för den skull gett avkall på kvaliteten, säger Mats Berggren, chef på UmeNet.Till detta grundutbud kan UmeNets kunder också fritt välja ur ett brett utbud av film- och sportkanaler. För att göra det krävs en digitalbox och direktkontakt med Canal Digital.
- Valfriheten är stor, om kunden har en HD-tv och ett bra ljudsystem kan exempelvis ett HD-TV-paket lyfta den totala tv-upplevelsen, säger Mats Berggren.Läs mer om UmeNet och kabel-tv-utbudet här: http://www.umeaenergi.se/default.asp?id=20833