Gå direkt till innehåll
 UmeNet-spelet – ny fluga på Facebook

Pressmeddelande -

UmeNet-spelet – ny fluga på Facebook

Att Umeå Energis bredbandsnät UmeNet är ett av Europas snabbaste, det vet många. Men hur snabb är du själv? Svaret får man i UmeNet-spelet som nu finns på Facebook.

UmeNet-spelet är ett nätspel som belönar snabbhet och rytm. Det är enkelt att spela (glöm manualer) och man kan utmana sina Facebook-vänner.

Mats Berggren, affärsområdeschef för UmeNet:
– Vi vill bjuda våra kunder och andra på något kul för att fira att UmeNet nu ligger i europatopp vad gäller hastighet, tillgänglighet med mera. I dag kan vi faktiskt erbjuda hela 1000 Mbit/s – dubbelriktat.

UmeNet-spelet kan användas som rent nöje, men det finns en tävling också. Förstapriset är 1000 Mbit/s i ett år alternativt en iPad 2. Spelet finns på UmeNets Facebook-sida, som nås via www.umeaenergi.se/umenet

UmeNet-spelet har producerats av två Umeåföretag: Racer i samarbete med Turborilla, skapare av spelet Mad Skills Motocross.

För mer information, kontakta:
Mats Berggren, chef AO UmeNet, Umeå Energi 070-518 71 28
Gun Blomquist Bergman, kommunikationschef, Umeå Energi 070-642 46 33 


Ämnen

Kategorier

Regioner


Umeå Energi är ett modernt energi- och kommunikationsföretag som på ett personligt och omtänksamt sätt vill möta kundens behov av säkra och klimatanpassade produkter och tjänster. Våra cirka 58 000 kunder finns över hela landet. Umeå Energi erbjuder prisvärd, el, fjärrvärme, fjärrkyla, bredband och kabel-tv. Vi har ett av Europas snabbaste bredbandsnät och producerar el med vindkraft och i två kraftvärmeverk. Umeå Energi har 300 medarbetare och omsätter 1,8 miljarder kronor. Verksamheten finns i fem affärsområden: Värme, Elnät, Elhandel, UmeNet och Sol, Vind & Vatten. Umeå Energi är både miljö- och arbetsmiljöcertifierat (ISO 14001, OHSAS 18001). www.umeaenergi.se

Kontakter

Olov Hjärtström Baudin

Olov Hjärtström Baudin

Presskontakt Presskontakt Media, PR och Public Affairs 076-353 54 40 Umeå Energis webbplats